Privatlivs- og cookie-politik

Din integritet er vigtig for os. For at gøre informationen om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger mere transparent og overskuelig, har vi delt vores privatlivspolitik ind i forskellige dele. Hvilke dele af privatlivspolitikken, der er aktuelle for dig, afhænger af, om du besøger vores hjemmeside eller kontakter os via e-mail. Hvis du har modtaget et brev fra Alektum Group, vil vi i stedet bede dig om at besøge www.alektumgroup.dk. I hver del af privatlivspolitikken beskriver vi mere detaljeret, hvilke af dine personlige oplysninger, vi behandler, og hvordan vi bruger dem. Derudover har vi suppleret informationen om dine rettigheder med fx information om, hvordan du får adgang til dine personlige oplysninger, hvordan du korrigerer dem, og hvordan du kræver, at vi holder op med at bruge dine personlige oplysninger.

Privatlivspolitik

I denne privatlivspolitik forklarer vi, hvordan personoplysninger eventuelt lagres og bruges, når du bruger vores hjemmeside.

Alektum Group er initiativtageren til Shoppe Lagom og dataansvarlig for enhver håndtering af personoplysninger inden for rammerne af initiativet. Du kan kontakte vores databeskyttelsesansvarlig på e-mailadressen dataprotection@alektumgroup.com, hvis du har spørgsmål om vores håndtering af personlige oplysninger.

Vil du kontakte Alektum Group? Du kan besøge os på:

Nils Ericsonsgatan 17
SE-404 23 Göteborg

Eller ved at ringe til omstillingen: +46 (0)31-730 60 75

Personoplysninger – definition

En personoplysning er enhver oplysning, der kan bruges alene eller sammen med andre oplysninger til at identificere, kontakte eller lokalisere en enkelt person eller finde en enkelt person i en sammenhæng.

Personoplysninger – sådan indhenter vi dem

Vi indhenter dine personoplysninger:

  • når du giver os dine kontaktoplysninger ved at sende en mail til info@shoppelagom.dk
  • når du giver os din e-mailadresse for at kunne få et budgetforslag

Personoplysninger – sådan bruger vi dem

De oplysninger, vi har registreret om dig, kan blive brugt til de formål, der er beskrevet nedenfor.

  • Til at følge din brug af vores hjemmeside shoppelagom.dk med tilhørende websteder, så vi fx kan foretage personlige tilpasninger af dine besøg på webstederne og tilbyde det indhold, der bedst svarer til dine interesser og behov (se også vores cookie-politik nedenfor). Vores databehandling bygger på såkaldt berettiget interesse, dvs. en afvejning mellem vores legitime interesse og vores besøgeres interesser.
  • Til at kunne besvare forespørgsler samt udsende budgetforslag til dig som besøgende. Vores databehandling bygger på såkaldt berettiget interesse, dvs. en afvejning mellem vores legitime interesse og vores besøgeres interesser.

E-mailkommunikation

Vigtigt! Kommunikation via e-mail indebærer altid sikkerheds- og fortrolighedsrisici. En e-mail kan i denne forbindelse sammenlignes med et postkort. Du bør derfor ikke sende e-mails, der indeholder følsomme oplysninger eller ting, du ikke vil have, at uvedkommende skal læse.

Lagring af og adgang til personoplysninger

Dine personoplysninger lagres i sikre netværk, og kun nogle få personer med særlige adgangstilladelser og tavshedspligt har adgang til dem. Vi samarbejder med en databehandler, som leverer e-mails på en sikker måde. De lagrer alle personlige oplysninger (e-mailadresser) i 30 dage, derefter slettes de.

Udlevering af personoplysninger til tredjepart

Vi hverken sælger, bytter eller på anden måde overfører dine personoplysninger til udenforstående parter. Dette gælder dog ikke over for webhoteludbydere eller andre samarbejdspartnere, hvis tjenester vi bruger til drift af vores hjemmeside, opretholdelse af vores virksomhed eller fuldførelse af serviceforpligtelser og tjenester over for vores brugere, forudsat at disse parter accepterer at behandle de personoplysningerne fortroligt. Vi kan også være nødt til at udlevere information, når det kræves ifølge loven eller for at opretholde vores hjemmesidepolitik eller beskytte vores egne eller andres rettigheder, ejendom eller sikkerhed.

Anonymiseret besøgsinformation udleveres kun til udenforstående part til markedsførings- og annonceringsformål eller andre formål, hvis du har godkendt cookies til statistik- eller markedsføringsformål, se vores cookie-politik nedenfor.

Vi hverken medtager eller tilbyder tredjepartsprodukter eller tjenester på vores hjemmeside.

Lagringstid for personoplysninger

Vi lagrer personoplysninger, så længe de er nødvendige for vores formål. Lagringstiden for personoplysninger varierer altså efter det formål, vi bruger dem til.

Den registreredes rettigheder

Du har en række rettigheder i henhold til persondataforordningen, bl.a. nedenstående punkter.

  • Adgang:Du har ret til adgang til de personlige oplysninger om dig, vi har lagret, samt at vide til hvilke formål vi bruger disse personlige oplysninger. Det kan være, at vi beder dig om at bevise din identitet, når du beder om information i henhold til denne rettighed. Når vi modtager en sådan anmodning, svarer vi så hurtigt, vi kan og senest inden for en kalendermåned.
  • Rettelse:Du har ret til at få forkerte eller ufuldstændige personlige oplysninger om dig rettet eller suppleret.
  • Sletning:Du har ret til at få dine personlige oplysninger slettet. Vi vurderer en modtaget anmodning om sletning fra sag til sag og svarer, så hurtigt vi kan og senest inden for en kalendermåned.
  • Klager: Du har ret til at sende en klage til Datatilsynet.

Hvis du vil benytte en af disse rettigheder, beder vi dig udfylde kontaktformularen nederst på denne side.

Eksterne links

Bemærk venligst, at hvis du bruger linkene til at forlade vores hjemmeside og gå til en anden hjemmeside eller anmode om en tjeneste fra tredjepart, så ophører denne politik med at gælde, så snart du har forladt denne hjemmeside. Din aktivitet på andre hjemmesider hører ind under den enkelte hjemmesides regler og politik.

Indvendinger mod vores behandling af dine personlige oplysninger

Du er velkommen til at kontakte os på dataprotection@alektumgroup.com, hvis du har indvendinger mod, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger.

Du kan også kontakte tilsynsmyndigheden i dit land.

Cookie-politik

En cookie er en lille datafil, som en webserver gemmer på din computer, hvis du besøger en hjemmeside. Ved hjælp af cookies lagres der information, som derefter overføres til webserveren, når du (gen)besøger hjemmesiden fra den computer, hvor cookien findes. Cookies indeholder også et tidsstempel, der angiver, hvornår de holder op med at fungere. (Yderligere information om tidsstempling og sidste funktionsdato findes i afsnittet Midlertidige og permanente cookies.)

Cookie-kategorier

Cookies kan inddeles i forskellige kategorier. På Shoppe lagoms hjemmeside bruger vi tre kategorier.

  • Kategori Nødvendig
    Cookies i denne kategori er nødvendige for, at hjemmesiden skal fungere ved at aktivere fx navigering på hjemmesiden og andre grundfunktioner. Uden nødvendige cookies kan hjemmesiden ikke fungere korrekt.
  • Kategori Statistik
    Cookies i denne kategori indsamler anonymt information, der hjælper hjemmesideindehaveren med at få et overblik over, hvordan de besøgende bruger hjemmesiden.
  • Kategori Markedsføring
    Cookies i denne kategori bruges til at følge besøgende mellem forskellige hjemmesider. Formålet er at vise annoncer og reklamer, som brugeren opfatter som relevante og interessante, og som dermed er mere værdifulde for deres udgivere og for tredjepartsannoncører. Informationen deles da med Facebook, Google og YouTube.

Midlertidige og permanente cookie-filer

  • Midlertidige cookies
    En midlertidig cookie, også kaldet en sessions-cookie, lagres kun midlertidigt på computeren, så længe besøget på hjemmesiden varer. Midlertidige cookies slettes normalt af browseren, når denne lukkes. Til forskel fra permanente cookies har midlertidige cookies ikke noget tidsstempel, der angiver en sidste funktionsdato, og det er dette, der gør, at browseren kan skelne mellem midlertidige og permanente cookies.
  • Permanente cookies
    En permanent cookie slettes ikke, når browseren lukkes. I stedet gemmes den permanent på computeren, enten indtil dens sidste funktionsdato indtræffer, eller indtil der er gået en bestemt tid. I al den tid, hvor cookien bliver gemt, sendes den information, den indeholder, til serveren, hver gang du besøger den hjemmeside, cookien tilhører og hver gang, du fra en anden hjemmeside viser en ressource (fx klikker på en annonce), der tilhører den hjemmeside, som cookien tilhører.

Permanente cookies bruges til at registrere og gemme surfvaner gennem længere tid og til at gemme brugeres log ind-oplysninger, så de slipper for at indtaste deres log ind-oplysninger, hver gang de besøger siden.

Din kontrol over cookie-filer

Hvis du ikke vil godkende alle cookies, kan du vælge grupper af cookies. Dette gøres enten i forbindelse med dit første besøg på hjemmesiden eller ved at vælge ”indstillinger for cookies” nederst på hjemmesiden. Vores udgangsposition er, at ingen cookies er aktiverede fra starten af, så du har mulighed for at træffe et aktivt valg af, hvilke cookies du vil godkende.

Seneste opdatering: 2020-02-12